Padletur på Lutsivannet. (27.juni-2015)

Det var rent komisk hvordan vi fikk rigget de fire kajakkene på tak og på biltralle,- en tralle som ikke har overdreven solid og robust understell. Det var heldig det gikk tålelig bra. . Vi måtte ta en nødstopp når vi nærmet oss faretruende motorveien, for å ta en finjustering på kajakkene på biltrallen. Forøvrig hadde vi funnet dem muligens seilende på veien…

PicMonkey Collage222
Himmelen var overdekket av noe som lignet nikotingråe lunger, men med lune og gode temperaturer var det hel max å padle i.. Vi hadde stort sett vannet for oss selv. Lene var nybegynner i sporten, og var yr av glede da hun kjente at hun kunne mestre og balansere på farkosten. Dette er jo et bra sted å starte kajakk karieren på. Her er intet urolige og bråkete farkoster som breser seg på vår vei.

PicMonkey Collage
Jeg kunne suge inn en behagelig og søt lukt av sommer,vann og planter.Ikke et vindpust. Padleårene skar fint i vannskorpen og laget hundrevis av årringer. Så stille og fredelig. Her ville jeg være for alltid. ❤

Vi ankret opp på en liten holme (Sandalsholmaene) og fyrte opp primus og grillet pølser til den store gullmedaljen. Sjokomanen Lene, bydde frem på ei stor plate med Freia melkesjokolade som passet seg godt ved siden av kokekaffen.
Noe små yr fikk vi til vår ergrelse, og kosen tok brått slutt. Nå var det temmelig sleipt på berget og vi måtte være forsiktig da vi hoppet opp i båtene igjen. Regnjakka hadde jeg selvfølgelig lagt igjen hjemme.

PicMonkey Collage1

Regnet tok like brått slutt som det begynte, og vi kunne ta en ekstra runde rundt omkring holmene, før vi tilslutt vendte oss og kajakkene tilbake til start.
Det var som sagt lite med folk, men et par lekne og sultne geiter fikk vi se på en annen liten holme. De ante fred og ingen fare, da vi plutselig dukket opp i intet. Men vi var snar med å knipse et par blinkskudd av dem, før dem lekte gjemsel i buskaset.

PicMonkey Collage
Svanhild var også på farten og duppet bedagelig i vannskorpen og struttet med sine stolte svane-vinger..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tilslutt fikk vi selv et svalt og forfriskende bad. Mitt første bad i år. Og forhåpentligvis ikke det siste.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

O lykke!

🙂

Reklamer

En tanke om “Padletur på Lutsivannet. (27.juni-2015)

  1. Tilbaketråkk: En tur kavalkade- et resyme` over fjorårets turer. | Turportalen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s