14.-16.nov 2014—- Hyttetur til Sageneset feriesenter.

Vi var 6 jenter og 6 gutter i en skjønn forening som dro inn til Sirdalsheienes beste feriesenter. Det syntes ihvertfall undertegnede, som aldri har satt sine ben her. Nydelig idyllisk liten hytteby omkranset med en klukkende elv like ved.Her bodde vi tett inntil noen av Norges beste villmarker. I elva svømmer det bever, i skogen beiter elgen og på fjellet kan man treffe på villrein.Vi traff på ingen av delene, men….

I blant 20 koselige hytter med gress på taket fikk vi bo.

DSCN2508

I Portveien 12 inkvarterte jentene seg, mens i Portveien 13 hadde guttene sin bolig.
Til stor glede for alle, var det god plass i hyttene- og vi fikk samlet hele troppen inne i hønseburet. Ikke som sovesal, men for å samle seg i stuen resten av kvelden.Vi gikk til storhandel i nærbutikken (Jokeren i Sirdalen) bare 4 km unna, hvor middagen skulle hamstres inn. Det ble heller ikke lite av kosematen heller. Gleden var stor da det var gode rabatter på 200 gr sjokoladeplater på denne dagen- så her fikk sjokomanen Lene en berusende opplevelse og grabbet grådig med seg 5 plater til kassen.
Resten av kvelden spiste vi, drakk vi og gjorde oss kjent med både nye og gamle bekjentskaper.

PicMonkey Collage1


 Lørdag:

Ny dag og mange muligheter. Etter en real god frokost, smørte vi nistepakka og dro på tur inn mot Kvinen.I sørpe og overskyet vær. 4-5 blå grader. Vi bestemte oss påforhånd for å ikke dra helt inn til Kvinenhytta, da det kunne bli sent før vi kom tilbake til hyttene. Vi hadde et tett program. Og vi ville gjerne ha med oss alt.Ca ei mil frem og tilbake var vi alle fornøyde med. Det var uansett godt å få kunne lufte vettet og røre på skrotten. Ikke alltid lengden har noe å si i den store sammenhengen.

PicMonkey Collage5

Et par friskuser lot seg friste med et friskt is-bad i reint fjellvann i elven like bortenfor hyttene på Sageneset. Jeg tipper de kommmer til å leve til de er 100 år. Jeg lot meg ikke friste. På Sageneset feriesenter finnes det noe som er mye mer komfortabelt- med lune og snille temperaturer. I badstuen fikk jeg sannelig svette ut mye dritt og i badebassenget fikk jeg kloret meg rein. Veldig gøy å sitte i badstuen med øl og nisselue på hodet. I bassenget spilte vi vannpolo. Kvelden lekte seg videre med gitarspill og allsang. Pinnekjøtt spising på høyt nivå. Moltekremen fikk vi konsumere tilslutt som prikken over ien. En fantastisk og lystig fin kveld.

bilde333

Søndag:

Vi sov lenge frempå idag, da gårsdagens ablegøyer satt godt inne hos de fleste. Vi ryddet ut av hytta og bilte hjemover igjen.

nissen 2014

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s