Padletur rundt Byøyene

*Sol, sol og bare soooool!! *

En fantastisk solfylt helg har passert. En av de sjeldne helgene mars kan ha å by på.

Jeg fikk meg en lang og god padletur med kajakken på lørdagen.Fikk låne en anelse for stor våtdrakt, men hadde likevel  god passform, da jeg hadde noen lag med klær under. God og varm ble jeg i allefall.

Vi padlet fra Sandvika fra Bjergsted i en noe urolig Byfjord og innover mot Buøyene rundt Hundvåg. Her var vannet blikkstille og speilblankt.Vi padlet gjennom sundet mellom Sølyst og Engøy.Forbi Steinsøy,rundet Ormøy-padlet gjennom ved Roaldøy på venstre side av oss.Et godt stykke i åpent farvann til vi også var forbi Vassøyklaven.Mot Lindøysundet.Til vi tilslutt ankret opp på Hellesøy.Hvor vi fikk en real rast- Av med kondomdrakten,tissepause,grillet pølser,solte seg, drøset og slappet av.Nydelig natur.Surrende humler i gresset.Rene sommeridyllen!

På tilbaketuren padlet vi gjennom Kalvøysundet (Kalvøya på venstre side)videre rundet vi Kalven.Forbi Lindøysundet og mot Vassøy og siden nesten samme veien vi kom.

Vi så merkelig nok ingen andre kajakkpadlere denne dagen, men heller mer folk som luftet de fartsfylte båtene sine. Det ble titt og ofte noen bølger på oss som vi surfet på.Ingen fare for en ufrivillig dukkert denne gangen heller. Jeg kom tørrskodd hjem. Totalt 16 km var denne turen på.En trenings- og naturopplevelse uten like.

5aa5e-543767_10150640097809403_530229402_9278716_173127999_n

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s