Tur med karbonhingsten.

Karbonhingsten har fått stått og hvilt seg i stall-garasjen over hele den lange vinteren.Og den var yr av glede da jeg trillet den ut.Og enda gladere da den fikk påfylling av luft i sine kraftige hjul-hover. Solen stod skinnende og varm på himmellegemet.Våren er i anmarsj, ingen tvil om det.Men temperaturen er mer beskjeden med sine 6-7 små røde grader.Null nedbør.Svak vind, 2 m/s fra sør-sørvest.

Vi startet i lett sykkeltrav fra meg til mer landelige omgivelser.Vi styrte langt unna små vann og store vann,- stort sett gikk ferden på tørre asfalterte stier der vi kunne unngå andre travle turgåere og forstyrrende løpere som kunne skremme opp både meg og karbonhingsten.Vi kom oss over Hafrsfjord bro, og fikk ei laang slette…

.Her satte vi opp farten og tilbakela mil etter mil.Tanangerveien er ganske lang ja. Jeg begynte å bli sulten.Glemte å ta med et energilager.Drakk unødig lite vann, får å ikke bli mer sugen på mat.Karbonhingsten fusket litt i girene, ellers bare fryd og gammen. Da vi kom til endes av denne Tangervn, måtte vi ta en omvei til Sola sentrum, da det var veiarbeid på flyplassveien.Vi fulgte altså Sentrumsveien i Sola til vi kom til Nesbuvn-For så å ta av til Grannessletta til Madlavn ,forbi ^^Sverd i stein, Madlaveien ja, ganske lang den veien også..

 

Såå,mer graving med vanskelige og trange traseer, til vi kom oss opp til Tjensvollkrysset rundt den flotte 119 millioner kroners sykkelkarusellen, inn på ytre ringvei vest- ned Nedre Stokkavn og opp den seige og heseblesende tunge Byhaugen. Her fikk karbonhingsten og jeg klemme ut det siste av krefter vi hadde igjen.Så bare ei liten flat slette igjen til vi endelig var hjemme igjen.

Turen tok oss 2 timer.

Jeg hadde en gjenomsnittspuls på 128

og en max puls på 171.

Jeg klarte å svi av 839 kalorier

og derfor 87 gram seiglivet fett.

 ***

Hingsten hadde en gjenomsnitts fart på 16.62km/t

og en max fart på 47.21 km/t

og tilbakela 34,99 km.

 

Grise fornøyd! 🙂

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s